Най-добрата връзка е с някой, който прави тези 13 неща


Най-добрата връзка е с някой, който прави тези 13 неща
Снимка: iStock

Ако искате наистина да бъдете щастливи и да имате пълноценна връзка, търсете човек, който прави долните неща. С него ще разберете, че любовта не е просто дума, а чувство, което изпълнява всяка частица от вас.

1. Излизайте с някой, който ви обръща внимание

Някой, който ви гледа в очите, когато говорите, вместо в телефона си. Някой, който първи ви изпраща съобщения и хваща ръката ви по време на срещи. Някой, който помни малките неща за вас, защото всъщност му пука.

2. Излизайте с някой, който дава всичко от себе си за вас

Някой, който е готов да ви кара километри само за да хапнете в любимия ви ресторант. Някой, който ще прекара часове в търсене на идеалния подарък за вас, вместо да избере първото нещо, което види. Някой, който пренасрочва цялата си седмица, ако това означава, че ще може да ви види за допълнителен час.

Вижте още: Ако забележите тези 10 поведения в партньора си, любовта му към вас все още е силна

3. Излизайте с някой, който не се страхува от обвързване

Някой, който изтрива акаунта си в Tinder след първата ви среща. Някой, който изтрива бивши от списъка си с контакти, защото вече не се нуждае от тях като плячка. Някой, който говори за вас през цялото време на работа и с приятели, така че няма начин някой да предположи, че е необвързан.

4. Излизайте с някой, който ви насърчава да прегърнете това, което наистина сте отвътре

Някой, който никога не споменава как бихте изглеждали по-добре с различна прическа или с десет килограма по-леки. Някой, който ви казва да носите това, което ви е най-удобно. Някой, който ви харесва такива, каквито сте и никога не ви кара да се променяте.

5. Излизайте с някой, който се забавлява, когато е с вас

Някой, който се смее на шегите ви, дори когато са напълно глупави. Някой, който се шегува с вас, дори когато трябва да сте изчерпали нещата за казване досега. Някой, който може да ви накара да се усмихнете, дори когато сте на ръба да се разплачете.

6. Излизайте с някой, който се грижи за вас

Някой, който ще ви стопли супа, когато сте настинали. Някой, който ще изчисти бъркотията ви. Някой, който ще се погрижи да се приберете безопасно, преди да заспите вечер.

7. Излизайте с някой, който се справя със зрелостта на конфликта

Някой, който ви уведомява, когато ви е раздразнен, вместо да затваря всичко в себе си. Някой, който се отнася към вас с уважение, дори когато се бори да не ви крещи. Някой, който е готов да прави компромиси, когато не можете да се видите очи в очи.

8. Излизайте с някой, който се гордее да бъде видян с вас

Някой, който ви запознава със своите родители, братовчеди, баби и дядовци. Някой, който пази ваша снимка на екрана на телефона си. Някой, който поставя ръка на кръста ви всеки път, когато излизате от къщата, за да знае светът, че сте заедно.

Вижте още: Психолог: 4 критични етапа във всяка връзка

9. Излизайте с някой, който полага постоянни усилия

Някой, който планира срещи от време на време, така че да не се налага да си мръднете пръста. Някой, който знае как да готви и помага с почистването. Някой, който ви се поддава, така че да не е единственият, който се наслаждава на сексуалния ви живот.

10. Излизайте с някой, който е уязвим пред вас

Някой, който не се страхува от собствените си чувства. Някой, който се чувства удобно да ви позволи да го гледате как плаче. Някой, който никога не се сдържа около вас, защото ви вярва, защото се чувства в безопасност около вас.

11. Излизайте с някой, който ви прави комплименти

Някой, който ви кара да се чувствате секси, дори когато носите дънки и качулка. Някой, който ви гледа така, сякаш сте най-красивото момиче във всяка стая. Някой, който не може да държи ръцете си далеч от вас.

12. Излизайте с някой, който ви вълнува за бъдещето

Някой, с когото нямате търпение да живеете. Някой, за когото нямате търпение да се омъжите. Някой, с когото очаквате да прекарате цял живот.

13. Излизайте с някой, който ви обича

Някой, който изпитва толкова силна любов към вас, колкото и вие към него. Някой, който не иска да живее без вас. Някой, който вижда бъдещето си с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама