Жени, не търсете принца на бял кон, това са съвременните мъже


Жени, не търсете принца на бял кон, това са съвременните мъже
Снимка: iStock

Имало едно време – така започват приказките. За какво се сещате, когато чуете думата „приказка“? Може би за детството. Има една уловка в тях – идеята за красивия принц на бял кон. Е, мили дами, добре дошли в реалността. Бял кон може и да има, но принц на него – няма.

Защо жените не трябва да чакат принца на белия кон?

Както споменах, не живеем в приказка. В днешно време мъжете не ходят с рицарски доспехи. Много често са по анцуг на дивана и пият бира, докато гледат мач, а вие им сервирате салатата. Питате се защо го няма, къде сбъркахте, кога ще дойде господин „идеален“? Е, няма да дойде. Първо трябва да се научите да приемате мъжете в абсолютната им форма – такива, каквито са днес и сега.

отношения

Какви са типовете мъже?

Нека бъдем честни, няма нещо като „всички мъже са еднакви“. Ако се загледаме в тези, които ни заобикалят, ще видим най-различни характери.

  • Вечно комплексираният, който играе социална игра и най-важното за него е да показва какъв е, колко има и може. 
  • Тип плейбой – също често срещан типаж днес. Обикновено „мъжествеността му“ се измерва от бройкаджийския списък и сексуалните му преживявания.
  • Семейният - той има потенциал и качества за стабилна връзка. Склонен е да гради здрави отношения.
  • Авантюристът - мъжът, който мечтае целият му живот да е едно приключение и не може да го завържете вкъщи. Вместо това постоянно търси нови преживявания.
  • Емоционалният - той умее да контролира емоциите си. Състрадателен, чувствителен и отворен към дълбоки взаимоотношения. 
  • Кариеристът - тук вие не сте на първо място, няма и да бъдете. За да сте с такъв мъж, трябва да сте наясно, че работата винаги е преди вас. 

Вижте още: Единствените 5 въпроса, които определят колко любов има във връзката ви

Любов

Вижте още: Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен

Това е само малка част от голямата палитра на мъжкото съсловие. Е, герои няма. Принцът от вашата представа също го няма. Какво ни остава? Остава да кажете „здравей“ на реалността и да спрете да търсите нещо идеалистично и нереално. Мъжете са твърде далеч от идеята за благородника на бял кон. Не се фокусирайте върху нещо, което не съществува – това може единствено да ви повлияе на емоционалното, психическото здраве или дори на самочувствието. Вместо това, намерете мъжа, с който да градите, да се уважавате и обичате. Бъдете взаимно абсолютно несъвършени.

 

Автор: Йоана Игнатова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама