Джапанки - могат ли да се носят всеки ден?


Джапанки - могат ли да се носят всеки ден?
Снимка: ccc.eu

Лято е! Сезонът на отпуските, морето, пъстрите коктейли и златните плажове. Приготвяйки багажа си за мечтаната почивка, не забравяйте да добавите любимия чифт джапанки. Супер леки и носещи лятно настроение, те са обувките, символ на този горещ сезон и много хора постоянно ги избират за своя аутфит. Дали обаче е подходящо да ги носите всеки ден? Ето нашите съвети по въпроса.

Къде ще ходите днес?

Това е първият въпрос, който трябва да си зададете, когато обмисляте дали да обуете любимия си чифт джапанки. Подходящи за ходене по пясъка и крайбрежните алеи, както и до басейна на страхотния хотел в който сте отседнали, те не са подходящи за по-формална обстановка. Определено нямат място в офиса, независимо, колко лежерни са правилата за облеклото. Не са най-доброто нещо за съчетаване и с по-елегантни дрехи. Също така, ако графикът ви е много сгъстен и трябва да навъртите много километри в различни задачи, по-добре изберете обувки, които са специално създадени да улеснят дългото ходене и имат различни системи за омекотяване и поемане на удара при ходене.

Идеални за летни разходки

От друга страна, ако денят ви е приготвил нищо друго, освен почивка, разходка до плажа, среща с приятели на по фрапе с гледка море пред вас и обиколка на крайбрежните магазинчета, няма по-подходящи обувки от джапанките. Страхотни са и да отскочите с тях до магазина, да се разходите из квартала с кучето, да се видите с някого на по спокойно сутрешно кафе. Те далеч не се ограничават до класическата визия с V-образна предна част, а ви очакват в толкова много разновидности. В магазини CCC и онлайн в сайта ще намерите какви ли не модели джапанки - от женствени с панделка в предната част, сякаш създадени за комбиниране с любимата ви ефирна рокля, до модерни чифтове с издигната задна част, която да ви осигури още височина. Дизайните и цветовете са пленяващи и просто казват "лято" и ви канят да откриете любимите си чифтове и да ги направите свои.

И така, да носите ли джапанки всеки ден?

Отговорът смятаме, вече е ясен. Всичко зависи от плановете ви. Ако те включват разходка из предизвикателна местност, по-добре изберете подходящи за тази цел обувки. Същото важи и за работното ежедневие, когато колкото и да ви е топло и отпускарско, не е добре да впечатлите колегите си точно по този начин. Не са добра идея и за много танци и специални събития или рандевута, защото са с доста плажно послание, подходящо за ваканции. Ако пък ви очаква слънчев ден край морето или лежерен в града, те са идеални за вас. Отиват както на късите ви панталони, супер актуални този сезон, така и на гащеризони в мини формат, поли, рокли. Сложете ги с банските и пареото и предпазете стъпалата си от горещия пясък, докато отивате към шезлонга, от който днес ще трупате тен. Обуйте ги, за да отидете до страхотния басейн. Носете джапанките си на крайбрежни приключения и разходки, в града, когато ви очаква почивен ден. Изберете своя любим модел и нека краката и душата ви дишат спокойно с тези страхотни летни обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама