5 нестандартни и бюджетни подаръци за жени (СНИМКИ)


5 нестандартни и бюджетни подаръци за жени (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Мъже, не е нужно да подарявате подаръци на любимите си жени само когато има някакъв повод. Една жена обича да се чувства желана и подаръците, разбира се, не са потвърждение на любовта ви, но те определено са важни. Затова, ако се чудите какъв да бъде подаръкът, с който да зарадвате любимата си жена, с идеите, които сме подбрали днес, няма начин да не направите отлично впечатление.

Кои са най-добрите подаръци за жени?

Маска с LED светлина

Маска за лице

Грижата за кожата е много важна за всяка една жена, а с нашумелите последно време маски с LED светлина, няма как да не направите добро впечатление.

Кардхолдър

Портмоне

Жените обичат да ходят големи чанти и портмонета, но едва ли биха отказали и един малък кардхолдър, който да носят, в по-редките случаи, когато са с малка чанта или пък просто отиват набързо до магазина.

Дантелено бельо

Бельо

Няма жена, която да не обича да ѝ подаряват бельо, а дантеленото ще я накара да се почувства привлекателна и желана.

Копринена калъфка за възглавница

Спално бельо

Това е още един нестандартен подарък, с който ще блеснете. Само жените знаят колко добре се отразява коприната на косата и кожата на лицето, затова определено ще направите прекрасно впечатление, ако подарите на любимата си такава калъфка.

Кутия за бижута

Кутия за бижута

Малко са хората, които са наясно колко належаща нужда имат всички любителки на бижутата от място за съхранението им. Подберете красива и качествена кутия за бижута и е невъзможно да не забележите блясъка в очите на жената до вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама