Книга разкрива революционен подход към управлението на времето за амбициозни жени


Книга разкрива революционен подход към управлението на времето за амбициозни жени
Снимка: iStock

Какво ще стане, ако имате достъп до тайна суперсила за производителност, която винаги е съществувала, но просто не сте знаели, че притежавате? Какво ще стане, ако спрете да бързате, излекувате пристрастяването си към заетостта и знаете извън всякакво съмнение, че сте достатъчни, независимо какво правите?

Бестселърът на Кейт Нортръп, "Правете по-малко: Революционен подход към управлението на времето за амбициозни жени", вече и на български език и ще направи всичко това реалност за вас!

Повече за книгата 

Това е книга за натоварени жени, готови да скъсат с културно обусловеното убеждение, че тяхната стойност се определя от производителността им, и вместо това да създадат личен и професионален живот, основаващ се на присъствие, смисъл и радост. За разлика от фокусирането върху вместването на още и още неща в и без това натоварения график, управлението на времето и повече проактивност, както правят толкова много други книги, насочени към амбициозни жени, тази книга възприема идеята, че като правят по-малко, жените могат да имат – и да бъдат – повече.

Пристрастеността към заетостта и манията винаги да се опитват да правят повече, кара жените, особено работещите майки, да се чувстват като несправящи се и провалящи се по отношение на семейството, кариерата, съпруга, децата си и себе си. Тази книга ще даде на жените разрешението и инструментите да променят начина, по който подхождат към живота. И ще им покаже как да заживеят в хармония с цикличната природа на женското начало, като премахнат излишната заетост от ежедневието си, така че да имат повече удовлетворение и радост и да си позволяват по-често просто да бъдат, вместо да правят нещо през цялото време.

„Прави по-малко“ предлага на читателя серия от 14 експеримента, за да се опита той да разбере какво би се случило, ако започне да прави по-малко по точно определен начин. Така че, вместо да подхожда към правенето на по-малко с идеята за цялостна реорганизация на живота си (което само по себе си е непосилно), с помощта на тази книга читателят ще пробва в малки стъпки да прилага различен подход в продължение на 2 седмици. И резултатът от експериментите наистина си заслужава: по-малко напрежение, стрес, тревожност, вина и усещане за провал и повече лекота, свобода и радост в ежедневието.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама