"София вело шоу“ събира тази неделя млади колоездачи в Западния парк


"София вело шоу“ събира тази неделя млади колоездачи в Западния парк
Снимка: iStock

Тази неделя вашето дете може да бъде горд участник, а защо не и шампион със своя любим велосипед в официална надпревара. За първи път "София - световна столица на спорта" и "Долчини про тийм" организират младежки колоездачен празник под името „София вело шоу“. Градските надпревари ще се състоят на 7 юли, неделя, от 11.00 до 13.00 ч. в обновения Западен парк.

Децата ще стартират по изцяло обезопасен и съобразен с възрастта им маршрут. За призьорите на първите три места във всяка от четирите групи между 5 и 12-годишна възраст са предвидени медали и спортни артикули, а и всеки участник ще си тръгне с паметна грамота и награда.

Мястото на събитието е веднага след мостчето при входа на парка откъм ж.к. Люлин, близо до Метростанция Западен парк. Наред със състезанията на малките колоездачи, ще има много допълнителни весели надпревари с колелата, професионални аниматори ще се погрижат за добро настроение с музика и викторини с награди.

Регистрацията е безплатна и можете да я направите на cup.doltcini.com/sofia/#home. Повече информация за заявки, регламент, условия за участия, маршрут, програма и възрастови категории можете да намерите в специалните Интернет и Facebook страници за събитието „София вело шоу 2024“.

Там са публикувани и полезни съвети преди вашето дете да получи стартов номер и да участва със своя любим велосипед в официална надпревара.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама