Този ретро принт е хит през есента


Този ретро принт е хит през есента
Снимка: iStock

Точките превземат най-модерните модели за сезона - от горнища с отворени рамене до поли тип балон, и ги виждаме навсякъде от "Емили в Париж" до Pinterest. Ето как да включите тази тенденция в гардероба си.

Тенденцията

Докато панделките са емблемата на кокетките, полка точките са като по-изисканата, скромна по-голяма сестра – помислете си за 70% Шарлот Йорк и 30% Кари Брадшоу. Полка точките постигат идеалния баланс между зрялост и привлекателност, те са игриви и странни, но достатъчно прости, за да бъдат третирани като неутрални.

Мина много време. След вдъхновената от 60-те години мода от 2010-те, когато съчетавахме големи очила с горнища с пеплум на точки и мини поли, скоро надраснахме кичозната привлекателност на принта. Бавно, но сигурно обаче носталгията по епохата се процежда, макар и по по-модерен начин. Тази есен полка точките са повсеместни, украсявайки всичко - от рокли с деколте на Aritzia до копринени ризи YSL до мрежести комплекти Miaou.

Как да постигнете външния вид

За шик и вечно вдъхновение на точки, не търсете повече от иконата на стила Шарлот Йорк. В няколко епизода на "Сексът и градът" тя съчетава дрехи на точки с неутрални базови елементи и високи токчета и контрастира с ярки цветове. За подчертано модерен привкус на формулата за облекло на Шарлот Йорк, съчетайте черно-бяла пола на точки с базов топ и добавете малко цвят към аксесоарите си.

Можете също така да заложите на комплекти на точки. Ако ви се стори прекалено сладко, опитайте мощен сблъсък чрез смесване на точки с два различни размера или цвята или опитайте черно-бели точки с черни и бели ивици.

Вечната рокля с А-силует, съчетана с червени очила с огромни рамки и лачени кожени Mary Janes е типичната униформа, която напомня за Джес Дей в New Girl.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама