New Balance 530 – маратонки, идеални за топлите месеци


New Balance 530 – маратонки, идеални за топлите месеци
Снимка: jdsports.bg

Ако през по-голямата част от годината носиш маратонки и търсиш лек модел с дишаща лицева част, обърни внимание на New Balance 530. Това е една от най-популярните серии, които ще видиш по улиците в момента – и има повече от няколко причини за това. Чети нататък и разбери защо.

Леки маратонки? Представяме ти серията NB 530

Марката New Balance е известна с многобройните си издания и серии, вдъхновени от дизайна на спортните обувки. Сред тях челно място заема линията NB 530. Маратонките дебютират през 1992 г. Всеки, който следи тенденциите отблизо, със сигурност ще забележи, че профилът на New Balance 530 е въплъщение на спортния вайб от онова време. Именно благодарение на минималистичния си дизайн маратонките станаха толкова популярни преди години – и отново, преди няколко сезона. В началото на 90-те години New Balance работеха доста усилено над разработването на нови технологии – включително и на широко известната сега система за амортизация ABZORB. Обувките New Balance 530 се отличават с висока подметка, в която беше включено новаторско решение. В резултат на това маратонките бяха предназначени както за бегачи, така и за почитателите на спортните облекла. Ние обаче обръщаме специално внимание на лицевата част на този модел: изработена е от комбинация от здрава рамка и дишащи елементи от издръжлива мрежа.

Обувките New Balance 530 – градски мъст хев

Леката лицева част от комбинация от материали прави обувките New Balance 530 идеални за топлите месеци. Можеш спокойно да носиш този модел от пролетта до есента. Според нуждите си можеш да комбинираш обувките с тънки и ниски чорапи – или да ги носиш в комбинация с високи чорапи. Серията NB 530 е ценена заради своя дизайн – съчетава ретро елементи с модерност, което допринася за създаването на универсален вариант, идеален за ежедневието.

Маратонките New Balance 530 дамски ще изглеждат страхотно както с шорти, така и с леки панталони с дълги крачоли. Що се отнася до фасона, имаш избор – джогъри и карго панталоните са също толкова подходящи, колкото и правите дънки. През лятото добави маратонки New Balance 530 бели към визия, със семпла рокля или широки дънкови шорти – и не забравяй да ги съчетаеш с бели чорапи. Серията NB 530 дамски е страхотна и за аутфити, в които залагаш на удобството, например, когато се приготвяш за полет или дълго пътуване с кола, или пък екскурзия до някой град. Споменатата по-горе система ABZORB също ще те подкрепи като ефективно абсорбира сътресенията по време на движение.

Избери New Balance 530

Маратонките New Balance 530 мъжки бързо ще се превърнат в един от обувките, които носиш най-често. Само си помисли: комбинация от лекота и амортизация като в обувки за бягане и отличителен ретро дизайн. Няма място за грешки. Можеш да носиш NB 530 с абсолютно всичко. Кой вариант е най-подходящ? Популярността на модела доведе до поредица от варианти и уникални издания. Ако обаче искаш универсалност, избери New Balance 530 в сиво, бяло или черно. Това са модели, които лесно можеш да съчетаеш с други дрехи, които вече имаш в гардероба си. Например джогъри, които прилягат към глезените или широки къси панталони. Ярките цветове и пастелните нюанси обаче не са вариант за всеки. Ако искаш да намериш New Balance 530 черни в твоя размер, разгледай в JD Sports. Колекцията NB 530 се предлага както онлайн, така и в магазините ни в цяла България. Какво чакаш? Поръчай своя размер или се отправи към магазина и виж кой от тях ти подхожда най-много. Искаш ли да си в крак с текущите промоции в магазините? Абонирай се за бюлетина на JD и следи всички новини в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама