Модели рокли, които трябва да имате в гардероба си!


Модели рокли, които трябва да имате в гардероба си!
Снимка: depositphotos.com

Всяка жена се нуждае от няколко модела рокли, които задължително трябва да присъстват в гардероба ѝ. Те са предназначени за различни поводи, както и да отразяват уникалния ѝ стил в зависимост от настроението, средата, събитието, постигането на определен ефект.

Ежедневна рокля

Това е рокля, които можете да носите всеки ден на работа, при пазаруване, при среща с приятелки, на разходка. Казуалните рокли трябва да са на първо място удобни, затова изберете памучен или ленен плат. Ако предпочитате по-еластичен материал, можете да се спрете на рокля от трико.

Обикновено такива рокли са с размер мини или миди, за да са достатъчно комфортни и да се различават от строго официалните рокли, които в повечето случаи са с макси дължина.

Ежедневна рокля в спортен стил

Стилът на тези рокли също е разнообразен в зависимост от предпочитанията. Някои жени предпочитат да носят по-спортни дрехи. Такива вероятно ще харесат някоя от мини роклите на Adidas, имитиращи спортна тениска или спортен потник, както и роклята на Calvin Klein Jeans, имитираща спортен суитчър. Други подходящи ежедневни рокли в спортен стил са с яка и изчистен дизайн, каквито предлагат Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren и други популярни марки.

Ежедневна рокля в елегантен стил

Ако предпочитате в ежедневието си да изглеждате по-скоро елегантна, отколкото спортен тип, тогава можете да се спрете на рокля, която е с миди или макси размер, вталена и едноцветна.

Макси рокля

Рокля с макси дължина също е задължителен елемент от гардероба на всяка жена, тъй като тя ще ви позволи да я съчетаете с почти всеки чифт обувки – от сандали до официални дамски обувки на висок ток или лоуфъри – а може да се носи с боти и жилетка в по-студените дни.

Коктейлна черна рокля

Коктейлната черна рокля е тайното оръжие на всяка жена, с което обезоръжава мъжа, който я е поканил на вечеря. Тя е с изискан дизайн и излъчва особена женственост. За да получите желания ефект, се уверете, че сте избрали модела черна рокля, който най-добре ще стои на фигурата ви.

Не винаги плътно прилепналата рокля е най-подходящият вариант. Ако имате по-пищна фигура, можете да изберете свободно падаща кройка, като коктейлните рокли с марката Dixie и ViCOLO.

Черният цвят е класика и отива на всяка жена, независимо от цвета на кожата, очите и косата. Освен това черното прави фигурата да изглежда визуално по-стройна.

Рокля с отворени рамене

Без съмнение тази кройка бързо се превърна в хит, тъй като показва деколтето ви и същевременно малка част от раменете. Но това е достатъчно, за да привлече мъжките погледи и внимание.

Можете да избирате както прилепнали кройки, като предложението на NORMA KAMALI, така и свободно падащи дизайни в зависимост от вкуса ви. Нещо повече, можете да носите такава рокля през цялата година с подходящите за сезона аксесоари.

На мода са и роклите с асиметрично деколте, при което само едното рамо е отворено. Обикновено такива модели са прилепнали, с макси дължина и висока цепка на бедрото.

Флорална рокля

Всяко момиче – и малко, и голямо – се нуждае от прекрасна флорална рокля, с която да направи деня цветен не само за себе си, но и за околните. Въпреки че повечето флорални рокли не са официални, можете да ги носите при полуофициални поводи или в ежедневието. MODIVO предлага флорални и много други детски рокли, с които бихте могли да обогатите гардероба и на вашата малка дъщеря.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама