5-те бижута, които можем да носим винаги и с всичко (СНИМКИ)


5-те бижута, които можем да носим винаги и с всичко (СНИМКИ)
Снимка: iStock

И вие ли сте объркани от постоянните модни трендове, които ни заливат? Днес се казва, че нещо е последен писък на модата, а утре вече е демоде. И не, не говорим само за дрехи, а и за модата при бижутата например, които са една много важна част от цялостния аутфит. Какви бижута обаче да подберем, за да може да изглеждаме хем добре, хем винаги да сме в крак с модата без да се замисляме много?

5-те вида бижута, които можем да носим винаги и с всичко

Златна верижка

Колие

Това бижу сякаш никога не е излизало от мода, а днес можем да намерим толкова много и различни модели златни верижки, че дори понякога ни е трудно да си представим. Старайте се обаче да залагате на по-нежни и тънки изработки. Можете също да подбирате и верижки, на който има висулки с камъни в различни цветове, за да са ги направите акцент на цялостната визия.

Пръстени с розови камъни

Пръстен

Розовият цвят по пръстените е характерен за игривите, независимите и себеуважаващите се дами, които искат да акцентират главно върху красивите си ръце. Цветният пръстен е чудесен избор за онези от вас, които в ежедневието си се обличат в по-неутрални тонове и искат да внесат малко цвят и свежест в начина, по който изглеждат.

Малки обици с камък

Обици

Малките обици са нещото, с което никога няма да сбъркате, каквото и да правите, с каквото и да сте облечени. Изберете си модел, който да се харесва лично на вас и ги носете винаги, когато искате да придадете малко блясък на лицето си.

Обици халки

Обици

Не, тук не става въпрос за онези огромни обици халки, които бяха модерни в края на 90-те години, а за малките и нежни такива. На пазара има хиляди модели малки халки в различни форми и изработки. Можете да си изберете както по-нежен и обикновен модел, така и по-интерес такъв, но това вече зависи от вашия личен стил.

Тънки гривни

Гривни

Тъничките гривни са аксесоарът, който не подлежи на никакви трендове, защото те винаги ще са и са били модерни. Изберете си най-подходящия за вас модел и ще видите, че може да не я свалите от китката си години наред, защото с каквото и да сте облечени, тънката гривна винаги ще си отива.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама