5 стилни начина да носите рокля-риза (СНИМКИ)


5 стилни начина да носите рокля-риза (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Роклята-риза представлява класическа риза с копчета, която е удължена, така че да стига навсякъде от средата на бедрото до глезените. По същество това е най-доброто от двата свята: можете да се насладите на изтънчеността на роклята, но с дишането и комфорта на риза. Ето 5 стилни начина да я носите през топлите месеци (а и не само).

Шапка и сандали

Отправяте се към плажа? Облечете ленена риза - или в неутрален, или в забавен цвят като този - и добавете сандали с каишки. Този ​​външен вид е идеален за брънч през уикенда или плажа. Осигурява дишане в жегата. Допълнете с голяма сламена чанта и подходяща шапка.

Вижте още: Модни съвети: Как да носим прозрачна рокля в ежедневието (СНИМКИ)

Овърсайз сако и токчета

Независимо дали се отправяте към офиса или към бар за коктейл с приятелки (може би от едното място към другото), блейзърът и обувките на висок ток са правилният начин. Те "повдигат" тоалета, позволявайки му да премине от ден към вечер. Носете овърсайз блейзър за по-небрежно готино настроение и навийте ръкавите до средата на предмишницата, за да му придадете малко повече блясък.

С колан

Изберете ултра-шикозно настроение, като подчертаете талията си с кола и обуете обувки с остър връх. Деликатни бижута и подходяща чанта допълват визията. Монохроматичните неутрални цветове работят брилянтно, както се вижда тук, но не се страхувайте да си поиграете и с някои цветове.

Вижте още: Рокля според формата на тялото

С къси дънкови панталонки и сандали на платформа

За интересна визия – и начин да се охладите през лятото – разкопчайте ризата-рокля от кръста надолу и добавете чифт дънкови шорти. Сандалите с платформа придават малко височина и стилен фактор, а подходяща чанта и слънчеви очила свързват всичко това.

С дълъг панталон

По същия начин опитайте да носите рокля-риза като жилетка и добавете панталон и семпла тениска отдолу. Неочаквано е и има лекотата на обличане на рокля, но е по-креативно. Тази визия се адаптира към различно време и личен стил с различни щампи, форми и цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама