10-те най-интересен визии от шоуто на Victoria's Secret


10-те най-интересен визии от шоуто на Victoria's Secret
Снимка: Getty Images

Така дългоочакваното шоу на Victoria's Secret се завърна отново след 6-годишно отсъствие. Тази година обаче модният подиум изглеждаше по-божествен от всякога. Звездното събитие, с което и най-често се свързва луксозната марка за бельо, възхити дори и онези, които не са особени почитатели на бранда. Шоуто беше още по-вълнуващо, защото всички очакваха да видят завръщането на 43-годишния модел Андриана Лима, който обяви, че се отказва още преди 6 години.

Кои бяха най-зашеметяващите визии на шоуто на Victoria's Secret

Вижте още: След голяма пауза: Адриана Лима се завръща във Victoria's Secret

Авар Одианг

Вижда ли сте скоро модел, пред когото истински да се възхитите? Е, Авар и визията ѝ определено заслужават възхищението ни. Чернокожият модел блесна с изящен розов бралет и сребристи ангелски крила, които подчертаваха още повече красивите черти на лицето ѝ.

Авар Одианг

Бела Хадид

28-годишната Бела дефилира с червено секси бельо и огромен червен шлейф, които едновременно напомняше на ангелски крила и дяволска мантия. Можем да определим визията ѝ като сексапилна и изкусителна.

Бела Хадид

Изабели Фонтана

Няма как да не отразим и перфектната визия на бразилската модна икона Изабели Фонтана, чието тяло не бе показано напълно, защото тя беше наметната с интересна връхна дреха в златист цвят, която си играеше със светлината.

Изабели Фонтана

Девин Гарсия

За любителките на розовия цвят, визията на Девин най-вероятно е станала любима. Тя беше загърната с феерично наметало в светлорозово, а крилата ѝ бяха съвсем малки, за да не приковават вниманието към себе си.

Девин Гарсия

Тейлър Хил

Тейлър Хил пък излезе на сцената, облечена в широко долнище на пижама и сребрист мек сутиен, който се комбинираше перфектно с нестандартните ѝ криле.

Тейлър Хил

Ирина Шейк

Ах, Ирина! Жени като нея няма как да останат незабелязани и стилистите на марката знаят това. 38-годишната рускиня прикова погледите към себе си с черното си дантелено боди и звездния си шлейф.

Ирина Шейк

Лила Мос

Русокосата красавица представи бельо в убит розов цвят и сребърни елементи, но зашеметяващото в нейната визия бяха криле, които не бяха стандартни – те представляваха игрив надпис.

Лила Мос

Виктория Серети

Италианката показа сексапила си с провокативна дантела в синьо-лилав цвят и огромни блестящи пера на гърба си.

Виктория Серети

Джиджи Хадид

По-голямата сестра от семейство Хадид смая публиката не само с визия, но и с излъчване. Джиджи успя да представи „тоалета“ си по начин, по който едва ли много други биха успели.

Джиджи Хадид

Адриана Лима

И черешката на вечерта – Адриана Лима, която роди само преди две години, показа невероятното си тяло. Тя вкара пънк елементи в шоуто с черното бельо и мрежестия си чорапогащник, а крилата ѝ просто крещяха, че тя е кралицата.

Адриана Лима

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама