Кафявите нокти са популярни сега – ето 5 дизайна, които да опитате (СНИМКИ)


Кафявите нокти са популярни сега – ето 5 дизайна, които да опитате (СНИМКИ)
Снимка: iStock

През последните месеци летните ярки цветове бяха актуални, но със смяната на сезона се сменя и цветовата палитра, която е малко по-неутрална. Заложете на кафяви нокти, които са напълно неутрални и безспорно шик. Те са идеални за по-студените месеци и отиват на почти всяка визия в гардероба ви.

Как да изберете перфектния кафяв цвят на ноктите

Кафявите нокти се предлагат в широка гама от тонове, вариращи от бледо таупе до еспресо. Тази неутрална цветова палитра очевидно е естествено подходяща за есента, но също така е намек към грима и маникюра в кафяви тонове, които бяха толкова популярни през 90-те години.

Когато се опитвате да намерите правилния нюанс на кафявия лак за нокти, имайте предвид тена на кожата си и след това вземете нюанс на кафяво или бежово, който пасва най-добре на тена ви.

По същия начин, по който пробвате дрехите, преди да ги купите, трябва да пробвате и лаковете, за да намерите перфектния нюанс. Чудесен начин да разберете е като погледнете кожичките си за отговори. Ако лакът не е подходящ за тена на кожата ви, кутикулата ви всъщност ще изглежда червена или мръсна.

Най-общо казано, цветовете със студени нюанси отиват на хората със студен тен, а цветовете с топли нюанси на тези с топъл тен. Оттам нататък помислете дали искате да изберете по-светъл нюанс от спектъра или нещо по-тъмно.

Вижте още: Каква е разликата между гел и акрил лак

Ето 5 идеи, които да опитате

Лате

Лате ноктите са по-скоро кремаво кафяв спрямо тъмен цвят. Този неутрален нюанс определено ще се съчетае с всичко, което извадите от гардероба.

Кафяво с леопардов принт

Ако не сте забелязали, този сезон леопардовият принт е навсякъде. Влезте в тенденцията, като включите този животински принт върху ноктите си. Тук кафявият лак е съчетан с нокът с леопардов акцент.

Омбре нокти

Комбинирайте тенденцията за кафяви нокти с омбре, като нанесете различен цвят в рамките на едно и също цветово семейство към всеки нокът.

Мраморни нокти

Трудно е да устоите на хипнотизиращото завихряне на този маникюр, вдъхновен от кафето. Той възпроизвежда онзи момент, когато наливате сметана или мляко в кафето си и то танцува в чашата ви.

Френски маникюр в кафяво

Разнообразете класическия френски маникюр, като направите връхчетата в кафяво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама