Звездни гости, фини вкусове и специални изненади в комплекс Palms Merkur Royale в центъра на София


Звездни гости, фини вкусове и специални изненади в комплекс Palms Merkur Royale в центъра на София
Снимка: ПР

Знаем си, че Осми март е редно да се отбележи със стил. Всеки път. Изисканото меню се подразбира от само себе си. Но вечерта на такава дата заслужава още повече. Двата престижни ресторанта в новия развлекателен комплекс Palms Merkur Royale в сърцето на София са свикнали на взискателни гости и при всеки празничен повод търсят начин да създадат неповторима атмосфера.

Тази година за Осми март San Remo Mediterranean Cuisine съчетава средиземноморските вкусове с едно талантливо присъствие – на Башар Рахал. Създаден в духа на традициите на Сан Ремо, романтичният ресторант предлага уникални специалитети, дело на топ шеф-готвач. А интериорът посреща с модерен дизайн и уютна атмосфера за споделени моменти. За Осми март те са споделени с известния актьор.

Ако решите да вкусите от фината азиатска кухня, в 888 Taste Show Asian Cuisine ще ви посрещнат в очарователната компания на Енджи Касабие, експерт по здравословно хранене. В елегантния интериор на ресторанта гостите откриват пленителните вкусови нюанси на храната, приготвена на единствения в България робата грил на дървени въглища, както и чрез атрактивния метод тепаняки. Дали с участието на Енджи Касабие или на Башар Рахал, и двата ресторанта предлагат специални празнични изненади. А всеки, закупил бутилка вино, получава втората безплатно.

 

Изберете по-оригинален стил и звездно присъствие на осмомартенската вечеря в един от двата ресторанта в развлекателен комплекс Palms Merkur Royale, бул. „Витоша“ 89. За резервации: +359 2 444 0888.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама