Златка Райкова каза истината: Има ли връзка с любимия на Преслава


Златка Райкова каза истината: Има ли връзка с  любимия на Преслава
Снимка: zlatkaraykova/Instagram

От известно време отново се появиха слухове за любовния живот на Златка Райкова. Този път обаче тя не даде повод на недоброжелателите да злословят зад гърба ѝ и издаде истината.

Изневерява ли русата Златка на мъжа си

Златка Райкова

Слуховете гласят, че Златка се е разделила с половинката си Карен Хачатрян и вече има връзка с друг. Първоначалната версия на новината беше, че новият ѝ е бизнесмен, който обаче остана неизвестен, но малко след това плеймейтката беше обвинена, че е откраднала мъжа на поп дивата Преслава. Двамата били видени да се натискат в Гърция.

Златка и Павел действително са имали отношения преди години, но както тя даде да се разбере, всичко е останало в миналото. Пред „Блиц“ блондинката сподели, че ѝ е неприятно да разбира, че името ѝ е свързано с подобни скандали.

„Изключително ми е неприятно, че името ми се забърква в подобни грозни скандали. Хубаво е журналистите да следват една история, защото в рамките на една седмица си съчиниха две коренно различни една от друга и умните хора веднага са разбрали, е става въпрос за развинтена фантазия“, отговори русата Златка.

Тя също добави, че двете семейства са в прекрасни отношения и че двамата със съпруга ѝ са все така влюбени и щастливи, с което сложи край на сагата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама