Вижте кой бяха най-зле облечените звезди на наградите "Еми"


Вижте кой бяха най-зле облечените звезди на наградите "Еми"
Снимка: Getty Images

„Еми“ – най-престижните телевизионни награди в света бяха раздадени вчера (15.09). Голямата награда грабна сериалът „Шогун“ и заедно с това постави рекорд за най-много награди „Еми“ за един сезон, но това сякаш остана встрани от прожекторите, защото всички погледи бяха насочени към тоалетите на звездите. Някои обраха овациите с избора си на облекло за червения килим, но други бяха по-скоро разкритикувани.

Най-зле облечените звезди на червения килим

Вайола Дейвис

Вайола Дейвис

Черно–бялата рокля на 59-годишната актриса е дело на ливанския дизйнер Зухаир Мурад. Роклята е с преплетено деколте, което обаче никак не грабна публиката и облеклото на актрисата не беше оценено добре.

Мая Рудолф

Маъо Рудолф

Мая Рудолф изглеждаше като изкарана от средата на 19-ти век, благодарение на роклята, която беше избрала за вечерта.

Айо Едебири

Айо Едебири

Младата актриса може и да си е мислила, че е модерна, но роклята ѝ, изработена по модел на Bottega Veneta, не се оказа добро попадение, що се отнася до стил.

Аманда Тори Метинг

Аманда Тори Метинг

Тоалетът на пърформърс актрисата явно беше вдъхновен от наближаващия Хелоуин, защото мотивите и цветовете на роклята ѝ бяха по-подходящи за парти вечер, отколкото за официално събитие.

Крис Перфети

Крис Перфети

35-годишния Перфети направи впечатление с лошия си избор на риза. Той беше облечен с дълги и широки черни панталони, но нещото, което го поставя в нашия списък определено е дългата бяла риза, с която беше решил да „блесне“.

Нимфия Винд 

Нимфия Винд

Черешката на вечерта обаче несъмнено беше драг изпълнителят Лео Цао със сценичния си образ Нимфия Винд. Той успя да прикове погледите към себе си с креативения си зелен тоалет, които нямаше как да не бъде забелязан, защото представляваше костюм на банан.

Вижте също: Какви са тайните на моделите за перфектната визия

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама