Вижте как посрещнаха победителя в Hell`s Kitchen в селото му (ВИДЕО)


Вижте как посрещнаха победителя в Hell`s Kitchen в селото му (ВИДЕО)
Снимка: Hells Kitchen/Facebook

Както вече знаете, Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen и получи чек за 100 000 лева. Преди дни щастливият готвач се завърна в родното си село Червен брег, като беше посрещнат подобаващо. 

Как посрещнаха Чоткин

Победителят в кулинарното риалити беше посрещнат изключително емоционално - сълзи от радост, скандирания, плакати, оркестър и хора бяха само малка част от изненадите за него. 

Той сам сподели видео в Instagram и написа:

"Една неочаквана добра Изненада, искренно благодаря от сърце на всеки който е организирал тази изненада специално за мен. Благодаря също на С. Червен Брег, на децата от Народното Читалището, на Футболния отбор, на всички мой Фенове който отделиха време да присъстват на това посрещане и за прекрасните подараци който ми направихте, и най много благодаря на мойте Родители и Роднини."

Какво Чоткин ще прави с наградата

Лъчезар Чоткин все още не е казал какви са плановете му и за какво ще използва сумата от 100 000 лв. Готвачът, който от  4 години е в Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел, обеща да се завърне в България. В подкаста "Кухнята след Ада" той обясни, че иска да се прибере, за да бъде близо до родителите си и Камелия, на която предложи брак след финала на предаването. Възможно е скоро да видим и сватбата на двамата влюбени, а спечелената награда да допринесе за по-бързото организиране на събитието.

Вижте още: Тони Димитрова изригна: Бони е патологична лъжкиня!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама