Това ли е новата любима на Григор Димитров? (СНИМКИ)


Това ли е новата любима на Григор Димитров? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Григор Димитров е известен не само с успехите си в спорта, но също и в любовта. Най-добрият ни тенисист май си има нова приятелка, която определено привлича погледите. Става въпрос за британката от турски произход Екин-Су Чулчулоглу. Поне това твърди "Дейли мейл".

Повече за връзката на Гришо и Екин-Су

Смята се, че 29-годишната риалити звезда се е запознала с 33-годишния българин покрай общи приятели и двамата са прекарали време заедно в Лондон, Париж и Монте Карло - където е базиран Димитров - след среща по-рано това лято.

Димитров е имал връзки с певицата от Pussycat Dolls Никол Шерцингер и тенис звездата Мария Шарапова, а преди време се говореше, че е имал и романтични отношения със седемкратната победителка от "Уимбълдън" Серина Уилямс.

Григор е ерген, откакто се раздели с румънската актриса и модел Маделина Генеа (36) през април, а последната връзка на Екин-Су беше с колегата от риалитито "Островът на любовта" Давиде Санклименти, която приключи през юни миналата година.

Забелязани в Париж

Екин-Су и Григор явно все още искат да пазят връзката си тайна, но двамата са били  забелязани в Париж.

Читател на "Дейли мейл" издаде: "Те просто се разхождаха небрежно заедно в Париж, правеха снимки с фенове и бяха толкова приятелски настроени. Опитваха се да се скрият, не се стараеха да привлекат внимание.

Това е двойка, която никога не бихте очаквали да се разхожда по улиците на Париж. Но те просто се мотаеха, изглеждаха добре заедно, тя се смееше. Просто изглеждаха така, сякаш се забавляваха."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама