Светлана Гущерова: Терзиев е луд, развил е мания към семейството ми


Светлана Гущерова: Терзиев е луд, развил е мания към семейството ми
Снимка: Instagram, Facebook; колаж: Actualno

Както съобщихме, Светлана Гущерова се оплака в социалните мрежи, че е била нападната от бившия борец Кирил Терзиев. Тя твърди, че олимпийският медалист е счупил предните ѝ зъби през прозореца на колата ѝ, а трите ѝ деца, които станали свидетели на случилото се, са стресирани. 

Какво точно се е случило според Светлана

Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард "България", в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме - от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора. Зад волана бил Кирил Терзиев, от когото вече една година получавахме заплахи по телефона", заяви блондинката в ефира на "Здравей, България".

"Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук? Бях много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: "Следя те. Да видя дали си тук?". Той ми каза: "Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка".

Светлана Гущерова подчерта, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Олимпийският шампион от своя страна в свои медийни изяви подчертава, че плеймейтката е питала да го наплюе и така си е ударила зъбите.

ВИЖТЕ КАДРИ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ ТУК

Според плеймейтката Терзиев е луд, който е развил мания към семейството ѝ и дори откраднал телефона на мъжа ѝ.

Вижте още: Светлана Гущерова призна какви корекции има по лицето

Какво се случва с Кирил Терзиев

Олимпийският медалист Кирил Терзиев е с наложена мярка за неотклонение "подписка". Той е обвинен в закана за убийство, съобщи NOVA, позовавайки се на Софийска районна прокуратура.

Иззети са записи от камери за видеонаблюдение, а властите търсят свидетели на случката. Предстои изготвянето на експертизи и провеждането на разпити. Разследването по закон е два месеца, но може да бъде удължено.

Според NOVA първоначално Терзиев е бил обявен за общодържавно издирване, но на 5 юни сам се е явил в столичното 4 РПУ. Според източници на телевизията от разследването експертизата е установила, че има засягане на фасетите на Гущерова, но няма избити зъби, както твърди тя.

Каква е версията на Кирил Терзиев

"Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил", каза олимпийският медалист Кирил Терзиев пред "България днес".

По думите на Терзиев той е приятел със Светлана от години. По-късно става близък с мъжа ѝ - бизнесмена Християн Гущеров.

"Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", обясни той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама