Стрелба пред къщата на Дрейк, има ранен


Стрелба пред къщата на Дрейк, има ранен
Снимка: Getty Images

Полицията разследва стрелба пред имението на рапъра Дрейк в Торонто, при която охранител беше сериозно ранен, съобщи Асошиейтед Прес.

Какво се е случило

Властите не потвърдиха дали Дрейк е бил вкъщи по време на стрелбата, но казаха, че екипът му сътрудничи. Стрелбата е станала около 2 часа сутринта във вторник в богатия квартал Bridle Path в Торонто.

Полицейският инспектор Пол Кравчик обясни, че видеото от стрелбата е възстановено и раненият пазач остава в болница.

През последните седмици Дрейк беше въвлечен в рап вражда с Кендрик Ламар, като всеки изпълнител пускаше парче, атакувайки другия. Кравчик беше попитан дали враждата е фактор за стрелбата и той каза, че въпреки че разследващите са наясно с това, е твърде рано да се обсъжда като мотив.

Вижте още: Дрейк защити своя фенка от нахален мъж (видео)

Повече за враждата между Дрейк и Ламар

Словесните им войни в миналото се въртяха около съперничеството кой е по-голямата звезда, но този път двамата изпълнители отидоха доста по-далеч в текстовете на песните, появили се в последните дни.

"Кажи, Дрейк, чух, че ги предпочиташ млади", казва Кендрик Ламар в "Not Like Us", в която рапира за "сертифицирани педофили". В текста си роденият в Лос Анджелис Ламар обвинява Дрейк, който е от Канада, че не е "колега", а "колонизатор" на американската култура на чернокожите. В друга песен, излязла пред уикенда - "Meet the Grahams", Ламар твърди, че Дрейк - чието истинско име е Обри Греъм, има тайна дъщеря.

Дрейк пък пусна парче, озаглавено "Family Matters", в което се намеква за изневяра и дори насилие във връзката на Ламар с неговата годеница и ученическа любов Уитни Алфорд. Канадецът отхвърли обвиненията в друга своя песен "The Heart Part 6", излязла в неделя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама