Собственичката на "Мис България" за отнетата титла: Не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже


Собственичката на "Мис България" за отнетата титла: Не раздаваме корони, за да си хванете богато гадже
Снимка: Irina Papazova/Facebook

След като организаторите на конкурса "Мис България" отнеха титлата на миналогодишната победителка, това провокира вълна от коментари в социалните мрежи (и не само). Те обявиха, че Елизабет Кравец, която има украински корени, е подронила имиджа на конкурса, заради което се е стигнало до тяхното крайно решение. 

Преди дни младото момиче използва Instagram да се защити и обяви, че все още се чувства носителка на короната. Съвсем в друга насока е мнението на Ирина Папазова, която е собственк на елитния конкурс. С поста си в своя Facebook профил тя предизвика бурна дискусия в социалните мрежи.

Отнемането на титлата "Мис България" на Елизабет Кравец стана повод за вълна от различни реакции в публичното пространство. Напрежението продължава да расте и докато едни защитават Кравец, съвесем в друга насока е мнението на Ирина Папазова, която е собственк на елитния конкурс. С поста си в своя Facebook профил тя предизвика бурна дискусия в социалните мрежи.

Коментарът на Ирина Папазова

От своя страна Папазова също коментира случилото се, като подчерта смисъла на израза "тежка корона". "За този конкурс са дадени много време, сили, средства , пот и кръв и повярвайте ми след това няма как да дадем на някое момиче короната и тя да си прави каквото си иска, никакъв шанс! За това да, внимавайте, когато се явявате! Неслучайно първото нещо, което ви питат, е дали короната е тежка!" - пише в социалните мрежи Папазова. Тя обяснява, че има много красиви момичета, но "не е достатъчно само красота да си Мис България".

Снимка: Irina Papazova/Facebook, screenshot

Още: Помните ли Мис България 2012 г.? Вижте какво ѝ се случи (СНИМКИ)

Валерия Георгиева от "Ергенът"

Валерия от втори сезон на риалити формата "Ергенът" също изрази мнението си за Кравец и случилото се, като коментира поста на Папазова. Според нея част от избраните миски не са подходящи за титлата и не са пример за подражание, но за Елизабет тя казва, че изглежда "натурално красива".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама