След катастрофа с Анелия: Дете е с опасност за живота (ВИДЕО)


След катастрофа с Анелия: Дете е с опасност за живота (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Стана ясно, че през изминалата неделя (18-ти август) рано сутринта автомобилът на поп дивата Анелия се е ударил в друга кола, в която са пътували две малки деца.

Анелия се е прибирала от участие с бясна скорост

Инцидентът се е случил по пътя София – Варна или по-точно около село Български извор, певицата се е прибирала от участие в Шумен, което е имала предната вечер. В другия автомобил са пътували деца, които са на 6 и 7 години, като по-голямото е със сериозни наранявания. То е с изваден далак и опасност за живота.

42-годишната певица обаче е невредима и дори няма да отменя планираните си участия. Оказва се, че зад волана на луксозната ѝ кола не е била тя, а шофьорът ѝ, на когото по-късно са взети проби за алкохол и наркотици.

В Instagram изпълнителката публикува стори, с което благодари на феновете си, че я подкрепят както в добри, така и в лоши моменти и написа, че тя е добре.

Анелия

Бащата на пострадалото дете сподели, че "Аудито" на певицата се е движело изключително бързо и не е могъл да избегне удара, въпреки че се е опитал.

"Никой от автомобила на Анелия не дойде да попита как сме?! Страх ме е, че ще покрият случая! Детето ми е с опасност за живота!", опасява се той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама