Славея Сиракова развали годежа, причината ще ви изненада


Славея Сиракова развали годежа, причината ще ви изненада
Снимка: Славея Сиракова Facebook

На Славея Сиракова явно не ѝ върви в любовта. Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева най-вероятно е сложила край на годежа си, като причината е доста изненадваща.

40-годишната Славея сама намекна за това с пост в социалните мрежи. Тя е изтрила и общите си снимки с вече бившия си годеник.

"Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си - написа Славея. - За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност..."

Повече за годежа на Славея

Сиракова и неизвестният мъж се сгодиха този февруари на романтична почивка на Бали. Предложението дойде навръх Свети Валентин.

"14.12.24. Да, приемам. Най-истинското ДА! Седмица на Свети Валентин в рая" - написа тя тогава, като сподели и кадри от предложението, които вече са изтрити от Facebook.

Припомняме, че Славея Сиракова роди дъщеря си през март 2020. Първоначално тя се казваше Емили, но след това я прекръсти на Амили. Малкото момиченце беше кръстено на дядо си по бащина линия, който се казва Емил. Славея и таткото на бебето - Иван Борисов, се разделиха около година след появата на дъщеря им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама