Шефовете на bTV прецакаха Натали Трифонова


Шефовете на bTV прецакаха Натали Трифонова
Снимка: Instagram

Месец, след като се появиха слухове, че Натали Трифонова ще е новата водеща на „Преди обед“, сценаристът на предаването разкри причината, поради която красивата блондинка не е била избрана.

Шефовете на Би Ти Ви са прецакали Трифонова

Натали Трифонова можеше да е наследницата на симпатичната Десислава Стоянова, но израстването на синоптичката било осуетено от шефовете на bTV, сподели продуцентът на сутрешното предаване Георги Тошев. Преди не повече от месец „Уикенд” съобщи, че има вероятност да гледаме чаровната Натали като водеща на сутрешнпто предаване "Преди обед", но до този момент нищо не беше потвърдено.

Натали Трифонова

В първия епизод за новия сезон на предаването обаче Тошев разкри, че слуховете са били верни, но че телевизията имала много по-големи планове за Нати от него: „Екипът от години иска да работи с Натали. Но телевизията има много по-големи планове, отколкото са моите”, обясни той.

Засега положението на дългокраката блондинка не се е променило по никакъв начин и тя си остава водеща на прогнозата за времето и предаването „Култ“, но кой знае какво още ни очаква.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама