Сано за снимките на "Островът на 100-те гривни": С Диляна преживяхме биологичен рестарт


Сано за снимките на "Островът на 100-те гривни": С Диляна преживяхме биологичен рестарт
Снимка: bTV

Водещите на най-новото риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ разкриха повече за преживяванията си на Филипините. Александър Сано и Диляна Попова, както и целият екип са преживели много трудни 54 дни на екзотичната държава.

Екипът на педаването е преживял много трудни 2 месеца

Сано разказва, че едно от най-изтощителните неща, което се е налагало да прави екипът, е било ежедневното пътуване по 150 км на ден между островите с лодка. Влагата се оказва другото нещо, което лично на него не му давало мира, защото тя била над 87%, а и често валяло.

Александър Сано и Диляна Попова

Актьорът обяснява още, че за да имат смисъл риалитита от такъв род, трябва да се снимат на места, през които не минава почти никой: „За два месеца на Филипините не видях дари един самолет в небето. Единственото, което се движеше, бяха няколко моторчета в селото, в което бяхме и лодките“, разказва той в „Преди обед“.

Сани също така разкрива и повече за начина, по който се е чувствал целият екип и за това как му се отразила атмосферата там: „Ние с Диляна и още 6–7 души от екипа го отнесохме най-много. С Диляна преживяхме биологичен рестарт. Никакво разпускане, 54 снимачни дни без нито един ден почивка в свръхекстремни условия. Отслабнах с 4 килограма в първите 4 дни, а режисьорът свали за целия период 8 килограма, но това се дължи на климата и чистия въздух“, обяснява водещият на предаването.

Той призна, че не би заменил родината си за нищо и че преживяванията му във Филипините са го накарали да заобича България още повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама