Романтично предложение за брак на концерт на Миро (ВИДЕО)


Романтично предложение за брак на концерт на Миро (ВИДЕО)
Снимка: Фотограф: Иван Ерменков за Artvent

Забележително музикално шоу направи Миро на старта на своето "Турне 2024". Първият концерт беше в препълнения Античен театър в Пловдив в понеделник вечерта. Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с него, като вечерта беше запомнена и с романтично предложение за брак.

Многобройната публика стана свидетел на предложение за брак, в което се включи и звездата на вечерта.

Предложението за брак

По време на изпълнението на песента "Гълъбо" Миро започва да търси определен човек сред публиката. Когато открива момчето, певецът се шегува и го пита дали намеренията му към неговата приятелка са сериозни. След това двамата заедно падат на колене пред момичето. Момчето се престрашава и пред цялата публика пита дамата дали ще се омъжи за него. Тя развълнувана казва "да", а публиката ги аплодира силно.

"Това истински ме прави щастлив. Това е най-хубавото и най-важното решение. Стоите един до друг. Любовта е обещание. Любовта е действие.", сподели Миро.

@nadiatravelsworldwide Предложение за брак повреме на концертта на Миро в Пловдив ❤️💍#концерт #миро ##предложениезабрак #любов #мироконцерт #пловдив ♬ original sound - nadiagrozdanova

Какво се случи на концерта

Миро отведе почитателите си на едно емоционално музикално пътешествие, започвайки с новите си песни "Отначало" и "Любов като небе" и преминавайки през емблематичните "Губя контрол, когато", "Гълъбо", "Печат от моята душа". Аплодисментите на публиката, които не стихваха, връщаха Миро обратно на сцената за няколко поредни биса, в които феновете слушаха още "Сувенир", "Бягаме", "Върха на планината" и др. На сцената с него бяха музикантите от SoulBmoll и вокалното трио Trinity.

Вижте още: Миро разкри защо вече няма да е треньор в "Гласът на България" (ВИДЕО)

Какво да очакваме от турнето на Миро

"Турне 2024" продължава с концерти в Плевен на 21 юни, Велико Търново на 11 юли, Бургас на 18 август, Стара Загора на 29 август, Варна на 4 септември и Русе на 12 септември. Големият завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама