Рийз Уидърспун пише първата си книга


 Рийз Уидърспун пише първата си книга
Снимка: Getty Images

Актрисата Рийз Уидърспун, която е и основателка на книжен клуб, пише първата си книга в съавторство с писателя Харлан Коубън, предаде "Асошиейтед прес".

Издателство "Гранд Сентрал Пъблишинг" съобщи новината, в която уточнява, че Рийз Уидърспун работи по романа заедно с Коубън. Книгата, която засега няма заглавие, ще излезе през есента на следващата година и се разработва по идея на Уидърспун.

"Да кажа, че съм фен на творчеството на Харлан, е огромно подценяване", каза Уидърспун в изявление, публикувано от издателството. "Фактът, че той намери идеята ми за този трилър за достатъчно интригуваща, за да иска да си партнира с мен като съавтор, е мечта, която се превръща в реалност."

Вижте още: Рийз Уидърспун шокира феновете си с това, което изяде (ВИДЕO)

Коубън е продал десетки милиони книги в цял свят, като сред най-значимите му произведения са поредицата за Майрън Болитар - бивш баскетболист и настоящ спортен мениджър, който разследва убийства, свързани с негови клиенти. Други негови романи са "Не казвай на никого", "Дръж се здраво" и "Излъжеш ли ме веднъж...". В изявление той хвали Уидърспун за нейните инстинкти за разказване на истории.

"Щом започнахме да обсъждаме идеята ѝ, нямаше връщане назад", каза той. "Сътрудничеството с Рийз беше чиста радост и толкова творчески удовлетворяващо. Не бих могъл да бъда по-развълнуван да пусна този роман на бял свят".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама