Разводът е близо: Дженифър Лопес и Бен Афлек продават общия си дом


Разводът е близо: Дженифър Лопес и Бен Афлек продават общия си дом
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек са решили да продадат общия си дом в Бевърли Хилс, който закупиха миналата година. Те са наели агент на недвижими имоти, който да им съдейства за продажбата.

Според анонимен източник на TMZ къщата се предлага на пазара от около две седмици, но все още не е намерен купувач. Твърди се, че сумата, за която се продава имотът, е 65 милиона долара. Източникът сподели, че двойката е инвестирала огромни суми и при продажбата ще изгубят значително количество пари. TMZ твърди още, че Лопес вече търси нова къща, а Бен Афлек живее под наем в жилище, намиращо се близо до дома на бившата му жена Дженифър Гарнър и децата им.

Това решение на звездното семейство все повече потвърждава слуховете, че те са се разделили и вероятно ще се стигне до развод, макар че изглеждаха много щастливи заедно. Припомняме, че двамата отдавна не са забелязвани заедно на публични места. На едно от представянията на новия си филм, "Атлас", Джей Ло не успя да отговори еднозначно дали това е така. 

Наскоро 54-годишната певица отмени и лятното си турне, а според официалното съобщение причината е, че иска да се погрижи за личния си живот. Според други обаче са продадени много малко билети и организаторите се решили изобщо да не го правят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама