Разкрита: Ето с какво е отслабнала Ивана


Разкрита: Ето с какво е отслабнала Ивана
Снимка: фейсбук

В медийното пространство от години се носят слухове, че слабата си и стройна фигура, поп фолк певицата Галена дължи на „магическите“ инжекции за диабетици. Последните седмици се появи подобна мълва и за нейната колежка Ивана, която само преди няколко години беше с цели 40-тина килца нагоре.

Само с диети ли е отслабнала Ивана?

Ивана от години обяснява, че нещото, което ѝ е помогнало в борбата с килограмите, е известната диета на проф. д-р Бари Сиърс „Зоната“. Тази диета позволява консумацията на разнообразна храна, която обаче трябва да е разделена на протеини, въглехидрати и мазнини в определено съотношение.

Ивана

Оказва се, че това не е съвсем така, защото близки до изпълнителката хора разкриват пред hotNews.bg, че за отслабването на Ивана не е помогнала само диетата, а и лекарството „Оземпик“, което се използва от хора, страдащи от диабет тип 2. Певицата започнала да си бие „Оземпик“ по препоръка на личната ѝ ендокриноложка.

И така по-късно за този медикамент разбират и други родни изпълнителки, като тук е важно е да отбележим, че засега тези факти си остават обществена тайна, защото нито една от тях не е обявила публично дали го използва, или не.

Вижте още: 55-годишната Ивана разкри дали има корекции (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама