Рая Пеева разкри бременна ли е или не


Рая Пеева разкри бременна ли е или не
Снимка: Instagram

След като само преди няколко месеца 34-годишната актриса Рая Пеева разкри в едно от своите интервюта, че вече е готова да стане майка, сега с досада се опитва да прескочи въпросите относно бременност и деца.

Пеева: „Това е много лично"

Рая и половинката ѝ Явор Бахаров са заедно от цели 8 години и самите те признават, че вече им е време да станат родители, но сякаш желанието на феновете им за това е още по-голямо. Преди известно време актрисата разкри в интервю пред Мон Дьо, че вече иска да стане майка: „Много искам да стана майка. Вече ни е време за това да имаме детенце", сподели тя.

Вижте още: Рая Пеева: Искам дете от Явор Бахаров (ВИДЕО)

Рая Пеева и Явор Бахаров

След това изказване обаче нещата излязоха извън контрол, защото по-голямата част от обществеността остана с впечатлението, че русокоската вече е бременна. Самата тя разказва, че дори разни хора са започнали да звънят на родителите ѝ и да ги поздравяват за хубавата новина без да има такава.

„Това е много лично и съм казала, че съм на години, на които е нормално да станеш майка. Не съм казала, че съм бременна, защото те ме изкараха бременна“, разкри истината Пеева в предавано "Преди обед".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама