Притеснително: Шарън Стоун със посинено око (СНИМКА)


Притеснително: Шарън Стоун със посинено око (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Шарън Стоун публикува снимка от ваканцията си в Турция, разкриваща тревожна травма на окото. Вярна на себе си, актрисата реши да се надсмее над себе си.

Какво се е случило в Турция?

След забележително посещение в Кан за второто издание на галата "Рицарите на благотворителността", последвано от междинна спирка в Сицилия за 70-ия филмов фестивал в Таормина, Шарън Стоун най-накрая си взе ваканция. За съжаление, пътуването ѝ до Турция не изглежда да е минало спокойно.

Вижте още: Шарън Стоун разкри за свой голям страх

В профила си в Instagram американската актриса публикува снимка, която предизвика редица въпроси сред феновете ѝ. Облечена в страхотен тоалет на "Cos", наметнат върху банския ѝ костюм, Стоун позира в луксозен асансьор. Един детайл обаче не е убягнал на нейните почитатели. И има защо, актрисата има бушон на окото си. Описвайки снимката, звездата от "Първичен инстинкт" написа: "Това пътуване беше трудно, но аз съм по-твърда". 

Вярна на своя хумор, актрисата се забавлява и не се опитва да скрие травмата. В коментарите феновете ѝ очевидно са притеснени и се интересуват от здравословното състояние на звездата. 

Вижте още: Шарън Стоун шокира с визия навръх рождения си ден (СНИМКА)

Засега никой не знае. Актрисата не предостави повече подробности за този инцидент. Няколко минути по-късно обаче тя успокои феновете си, като публикува нова снимка в Instagram. Изображението предлага спираща дъха гледка към градината от хотелската ѝ стая в Турция. Райски пейзаж, басейн, природа и шезлонги.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама