Помните ли Мис България 2002 Теодора Бургазлиева? Ето как изглежда днес (ВИДЕО)


Помните ли Мис България 2002 Теодора Бургазлиева? Ето как изглежда днес (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Теодора Бургазлиева e носителка на титлата Мис България 2002, като по това време беше един от най-търсените модели у нас. Красавицата обаче реши да напусне страната ни, за да търси реализация и щастието си в САЩ. Тя замина след развода си с Александър Младенов, големият син на футболния треньор Стойчо Младенов. От 15 години Теди живее в Лос Анджелис, през 2017 се омъжи за бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. През 2018 на бял свят се появиха близнаците им Ема и Раян. Работи като инвестиционен консултант в Бевърли Хилс.

За идването ѝ в Америка

Преди време красавицата сподели в интервю, че е била изключително впечатлена, когато за първи път кацнала на летището в Лос Анджелис заради палмите, яркото синьо небе, усмихнатите хора, говорещи различи езици. Това, което най-много ѝ харесало е, че в Америка имаш свободата да бъдеш себе си, да се изразяваш, липсата на обществени рамки.

За любовта

Красавицата сключи брак със Симеон Иванов в Лос Анджелис през юли 2017. Тогава тя емоционално написа в Instagram:

"В момента, в който те срещнах, знаех, че ти си моят принц, че си моята сродна душа. Животът ми се промени - стана по-ярък, по-красив и цветен, а сърцето ми почувства любов, сигурност и най-после намери своя дом. Благодаря ти, моя радост, мое щастие, мое слънце за това, че ме правиш най-щастливата жена на Земята. Обичам те толкова много."

За напускането на Лос Анджелис

Преди броени часове Бургазлиева оповести, че със семейство ѝ са решили да напуснат Лос Анджелис, след като цели 15 години живяха там. Тя не уточни къде точно се местят, освен че нямат намерение да напускат САЩ. Теди качи видео с кадри от пребиваването им в Калифорния.

"Напускам моята първа любов - Калифорния. Преди петнадесет години се влюбих в Калифорния: земята, мечтите, мечтателите. Музиката, изкуството, природата и най-цветните залези, които съм виждала. Преходите в Runyon Canyon в сърцето на Лос Анджелис, йоги и звукови лечители, актьорско майсторство, филми и бъдещи носители на "Оскар", работещи усилено в магазини и кафенета, без да се отказват от сърцето и страстта си.

Завинаги ще ценя първата си работа в търговския център на Алеята на славата, историите, усмивките, спомените и креативните, нестандартни мислители. Сърцето ми бие по различен начин, след като живях в Кали. Ще ми липсват магистралите, задръстванията с моя Mercury от 86 г. и виждането на Исус да се разхожда по булевард "Сънсет" и Ла Бреа със Starbucks в ръка.

Калифорния ми помогна да сваля всички слоеве, които не ми принадлежат. Показа ми, че не е достатъчно да изглеждаш добре, да си умен или талантлив. Това, което е ценно, е уникалността на вашето собствено същество под всички слоеве, които нашата среда и общество са създали за нас.

Сега е време да избера най-доброто за децата и семейството си, така че се преместваме. Напускам Калифорния с нотка носталгия, много вълнение за бъдещето и богатство от опит, уроци, мъдрост и любов. Благодаря ви, приятели, че направихте живота ни в Калифорния толкова специален и прекрасен. Всички ще ни липсвате…"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама