Почина звезда от сериала "Алф"


Почина звезда от сериала "Алф"
Снимка: Getty Images/Guliver

Бенджи Грегъри, познат като Браян Танер в популярния сериал "Алф", е починал на 46-годишна възраст.

Актьорът е бил намерен мъртъв в колата му на 13 юни заедно с кучето му Ханс на паркинг в Пеория, Аризона. Информацията беше разпространена от американски медии чак сега.

Каква е причината за смъртта му

Все още не се знае каква е точната причина за смъртта на Грегъри. Сестрата му, Ребека, е заявила пред медиите, че той е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал разстройство на съня, което "често го е държало буден с дни". Близки до него обаче вярват, че той е отишъл в банката, за да депозира чекове и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар.

Кой беше Бенджи Грегъри

Бенджамин Грегъри Хърцбърг е роден на 26 май 1978 г. в Лос Анджелис.

Освен в „Алф“, Бенджи Грегъри е участвал в няколко сериала като Fantastic Max (1988-1990), Fantasy Island (1978), The A-Team (1984), TJ Hooker (1984), Amazing Stories (1985), „Зоната на здрача“ (1985) и Mr. Boogedy (1986). Той участва също и в игралния филм Jumpin' Jack Flash (1986). Прави няколко изяви и в шоуто Punky Brewster.

Бенджи Грегъри се отказва от актьорската си кариера през 1993 г., с надеждата да намери по-добра реализация в шоубизнеса. Между 2003 и 2005 г. служи в американския флот. Отказва се през 2005 г. по здравословни причини.

Преди 5 години от рак почина и друг актьор от сериала – Макс Райт, който изигра ролята на Уили Танер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама