Нова книга: Какви всъщност са Виктория и Дейвид Бекъм


Нова книга: Какви всъщност са Виктория и Дейвид Бекъм
Снимка: Getty Images

Биографът Том Бауер в книгата си за двойката Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм ги представя като "вулгарни" и "двулични", а Дейвид е описан и като неинтелигентен човек. Вестник "Air Mail" пише за това в статия, озаглавена "Другото "кралско семейство", която представлява рецензия на книгата.

Как са описани Виктория и Дейвид

Както се отбелязва в статията, "новата, неоторизирана биография на Бекъмови осмива тяхната вулгарност и осъжда сговора им с медиите, но не може да отрече тяхната власт". В нея Виктория е представена като амбициозна жена от семейство от средната класа, която се преструва на "работническа класа". Тя е описана и като "Вулгарна скандалджийка".

Вижте още: Дейвид Бекъм разби сърцата на фенките си с тази СНИМКА

Дейвид е охарактеризиран в нея като човек с ограничен интелект, който "никога не е прочел и една книга" през живота си (въпреки че има няколко книги, публикувани под негово авторство). За да илюстрира този момент, авторът цитира футболиста: "Окончателно сме решили да кръстим Бруклин, но все още не знаем в коя религия". Също така Дейвид, когато е попитан защо се е снимал с качулка с портрет на архитекта на Холокоста Адолф Айхман, отговаря: "Не го познах".

Нов тип британци

Основният интерес на двойката, както смята авторът на статията, са славата и успехът, от които Бекъмови са "обсебени". Те са описани като нов тип британци: предпочитат да живеят в чужбина, но подкрепят кралското семейство, като същевременно мразят данъка върху доходите. Те мразят пресата, като същевременно постоянно я използват в своя полза. Както се посочва в статията, Бекъмови се държат като истински кралски особи: например на сватбата им, която се състоя в ирландски замък, имаше истински тронове.

Вижте още: Тайната на успешния брак: Ето защо семейство Бекъм спят в различни стаи

В книгата Бауер пише, че Дейвид не е правил достатъчно щедри дарения, докато е бил посланик на УНИЦЕФ, а в статията ги сравнява с тези на Тейлър Суифт, която е известна с благотворителните си дарения за хранителни банки в градовете, които посещава по време на турне. Сравнението, както се сещате, не е в полза на Бекъмови.

Преди тази статия за книгата "Къщата на Бекъм" се изписа доста, а на страниците на "New York Post" бяха публикувани отзиви (предимно похвални), а също така много хора писаха за изневярата на Дейвид, на която е посветена част от книгата.

Дейвид и Виктория Бекъм сключват брак през 1999 г. и са смятани за една от най-силните двойки в шоубизнеса. Имат четири деца - трима сина и една дъщеря. 49-годишните Дейвид и Виктория често публично декларират любовта си един към друг, особено ако има повод, като например рождения ден на Виктория: тази година тя отпразнува 50-годишнината си с грандиозен купон.

Източник: БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама