Няма да повярвате какво работи Албена Вулева сега


Няма да повярвате какво работи Албена Вулева сега
Снимка: Facebook Албена Вулева

Албена Вулева отдавна е изоставила ролята си на скандална водеща. 48-годишната блондинка  от няколко години работи в Кипър като рецепционистка.

Тя живее в крайбрежния град Пафос. Освен това си е хванала и гадже, който е от руски произход.

Повече за работата на Вулева

Вулева изобщо не се срамува, че е направила рязък завой в кариерата и от телевизионна звезда е станала рецепционистка в хотел. Тя често споделя с почитателите си в социалната мрежа различни моменти от ежедневието си. Бившата водеща твърди, че сега в медиите има голяма цензура, затова не иска повече да работи в телевизията. Предпочита да реализира творческия си порив, като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото. Като рецепционистка в хотел пък си докарвала много добри доходи, които ѝ позволявали да си живее добре, пише "Уикенд".

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше сериозни професионални ангажименти и се занимаваше единствено с бижутата, които създаваше собственоръчно и продаваше онлайн. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе доходоносно и накрая ѝ се наложи да си намери истинска работа. Авторката на култовото предаване "Сигнално жълто" взела добър хонорар за участието си в два сезона на риалити шоуто "ВИП Брадър", но той бързо се стопил. 

"Тук животът е много хубав. Не виждам причина да се връщам в България", отсича Вулева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама