Неузнаваеми: Александър Сано и Нели отпразнуваха годишнината си (ВИДЕО)


Неузнаваеми: Александър Сано и Нели отпразнуваха годишнината си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Един от секс символите на България и половинката му отбелязаха 10-тата си годишнина от брака. Александър Сано и Нели Атанасова, които съвсем наскоро станаха баба и дядо на малката Беатрис, отпразнуваха годишнината си в гурме ресторант с красива градина.

Сано и Нели - официално заедно от 10 години

Сани и красивата му половинка всъщност са заедно вече повече от 16 години, но от 10 официално са семейство. Двамата имат и дъщеря, която е на 14 години и носи името Ава. Както знаем, Атанасова има син от връзката си с Иво Карамански – Кръстника, който бе убит преди цели 26 години. 

За годишнината известният актьор публикува видео в социалните мрежи, с което поздрави половинката си Нели. Във видеото тя се появява, облечена в дълга зелена рокля с цепка и камъни, а Сано е пременен в елегантен костюм.

„10 години бракосъчетани. Честита годишнина любов моя.“, гласеше надписът под поста на актьора от култовия сериал „Под прикритие“.

Феновете не останаха безразлични и поздравиха влюбените за празника:

„Пф, Нелито е като богиня! Честито!!! „, написа една от възхитените им почитателки.

"Страхотни! Любимо семейство! Много любов, красота и нежност! Обичайте се все така, с грижа и уважение един към друг!", пожела им друга последовотелка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама