Неузнаваема: Няма и помен от предишната Дара (СНИМКИ)


Неузнаваема: Няма и помен от предишната Дара (СНИМКИ)
Снимка: DARA/Instagram

Дара замени стоенето до късно вечер с ранно ставане и фитнес тренировки. Красивата изпълнителка видимо е отслабнала, което предизвика голям отзвук от феновете ѝ – някои харесаха стройната ѝ вече фигура, други – никак. Това заключение лесно може да се направи от коментарите под последните постовете на изпълнителката.

„Какво си направила със себе си, Дари?Не приличаш на предишното ти аз. Не ти отива такава слаботия", пишат феновете ѝ.

Всички сме запомнили поп дивата с пищните ѝ доскоро форми – сочно дупе, големи гърди и обемни, но стегнати бедра. Е, от тази Дара вече няма и помен. Тя редовно се хвали в Instagram с новото си фитнес тяло. Певицата без срам показва изваяната си преса и стегнатите бедра, които вече ясно личат дори и през чорапогащник.

Големите гърди на Дара се стопиха

Но това, което най-много разочарова феновете ѝ, е, че гърдите на 25-годишната звезда са се стопили. На всички ни е ясно, че когато една жена започне да слабее, първото, което изчезва, са гърдите. Както знаем, бюстът на изпълнителката не е докосван от пластичен хирург, така че тя никак не е изключение от това правило.

Дара

Очевидно е, че Дарина, както е рожденото ѝ име, е свалила доста килограми и едва ли ѝ е било лесно, но с ежедневните си тренировки във фитнеса ни показва, че е постоянна и засега няма намерение да се отказва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама