Мария Илиева се издаде, каза дали е омъжена


Мария Илиева се издаде, каза дали е омъжена
Снимка: bTV

Носят се слухове, че Мария Илиева и бащата на второто ѝ дете - бизнесменът Александър Междуречки са се оженили. 46-годишната певица реши да проговори, като каза цялата истина. 

Омъжила ли се е Мария Илиева

"Не е имало тайна сватба. Имам няколко красиви пръстена но те не са от Алек. Той ме е изненадвал с други красиви бижута нося си ги, защото са ми специални. Всичко е пред нас, имаме други приоритети, не ни е много непременно да се женим. Може и да стане в един момент защо не. Аз съм фен на партитата, които се случват около празнуването на една любов.

Вижте още: Мария Илиева сподели за кошмарни събития от миналото си

Ти можеш да се вречеш във вярност и любов на някого, без да има нужда от свидетели. Бракът е традиционното празненство, на мен ми харесва и вричането, пред Бога, но може да го направиш и без да си в църква. Но би било хубаво да си направим един готин купон след време", сподели изпълнителката в подкаста "ВИП Зона“ на радио "Веселина".

Припомняме ви, че поп певицата стана майка за първи път през 2018 година, когато на бял свят се появи синът ѝ Александър. Негов баща е Георги Михайлов, с когото Мария успя да запази приятелски отношения. Дъщеричката ѝ София се роди три години по късно, през юни 2021 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама