Лили Колинс показа луксозния си дом (СНИМКИ)


Лили Колинс показа луксозния си дом (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Всеки, който е гледал сериала "Емили в Париж", не може да не се е влюбил в прекрасната Лили Колинс, която играе главната роля в него. И така Емили може и да живее в луксозен апартамент в центъра на Париж, но Лили и съпругът ѝ Чарли Макдауъл живеят в приказна къща в източната част на Лос Анджелис.

35-годишната актриса и мъжът ѝ купуват къщата преди 3 години, а това, което ги е привлякло в нея, е камината: "Тази къща е безопасен, уединен оазис“, споделя за дома си Колинс.

Къщата е била предназначена за войници

Всъщност се оказва, че къщата, която двойката купува през 2021 година, е час от следвоенен проект от средата на 20-ти век, в който са се строили евтини къщи за завръщащите се от фронта войници, а доказателство за това е табелката пред нея: "Национален регистър на историческите места".

Разбира се, след като купува къщата, двойката я обновява с помощта на интериорен дизайнер, за да е във вида, в който я виждаме днес. Колинс описва интериора на дома си като: "Калифорния от средата на миналия век и Скандинавия“. Ако се чудите защо пък точно Скандинавия, това е заради малките скандинавски детайли, които са навсякъде из уютния им дом.

Интересното е, че навсякъде из дома на знаменитостите са пръснати различни мили спомени от детските години и на двама им като първи издалия на книжки, или подаръци от близките им във винтидж стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама