Красавец: Камелия показа порасналия си син (СНИМКА)


Красавец: Камелия показа порасналия си син (СНИМКА)
Снимка: Instagram Камелия

Поп-фолк певицата Камелия показа сина си, който вече е малко повече от годинка. Тя не веднъж е споделяла, че с мъжа ѝ Цветин Томов дълги години са имали репродуктивни проблеми. През пролетта на миналата година обаче певицата се похвали със снимка в социалните мрежи, че мечтата ѝ да бъде майка най-накрая се е сбъднала.

Малкият Баян е копие на майка си

Този път обаче никак не е бил лек и в крайна сметка поп-фолк дивата и съпругът ѝ опират до услугите на сурогатна майка, която да износи и роди детето им. Пет месеца след раждането звездата придобива осиновителните права над момченцето и оттогава тя е и майка по документи.

На 6-ти септември изпълнителката качи снимка, с която поздравява детото си и всички българи по случай празника: "Честит празник, мило мое. И честит празник на всички нас!", гласеше надписа под поста ѝ.

Сега, около година и половина по-късно, 52-годишната Камелия изглежда по-щастлива от всякога, а постовете, които качва в Instagram, са доказателство за това. Тя редовно качва снимки и клипове с малкия Баян, който вече видимо не е бебе и разбира всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама