Край на приказката: Вътова и Цолов са официално разведени


Край на приказката: Вътова и Цолов са официално разведени

Славена Вътова и съпругът ѝ Юлиан Цолов вече официално са разведени. Тази информация потвърди официално съпругът на Мис-ката пред „България Днес“. Цолов побърза да уточни, че не става въпрос за пари както гласяха слуховете, разпространени в публичното пространство.

Славена и Юлиан се развели в началото на годината

„От 7 месеца сме разведени със Савена, така е. Решението е от април, не от вчера или онзи ден и не парите са проблемът между нас“, разкри бизнесменът, но не пожела да навлиза в подробности, като подчерта, че не говори за личния си живот.

Още миналата година се появиха слухове за раздяла между Мис България 2006-та и акционера, но тогава Славена беше тази, която скочи и ги опроверга с думите: „Не сме разделени, връзката, която ми приписват, е слух и нямам намерение да изпадам в обяснителен режим“, скочи красавицата, за която се смяташе, че има тайна връзка с друг мъж. Тези скандали обаче отшумяха и сякаш всичко си тръгна постарому, но явно това е било само привидно.

Вижте също: Бритни Спиърс отново се омъжи, ще се изненадате за кого

Припомняме, че звездното семейство се събра преди цели 11 години, когато Цолов се прибра от Щатите, където излежа присъдата си за борсови измами. Две години по-късно двамата сключиха брак, а същата година на бял свят се появи и дъщеря им Ема. През 2017-та Славена и Юлиян посрещат и втората си принцеса – Ана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама