Явор Бахаров проговори след поредната си пиянска изцепка


Явор Бахаров проговори след поредната си пиянска изцепка
Снимка: iStock

Както преди време съобщихме, Явор Бахаров беше намерен да спи по боксерки на пейка в Бургас след запой. По-малкият брат на Захари Бахаров бил разпознат от случайни минувачи, които извикали линейка, тъй като се притеснили за него. След като се събудил, станало ясно, че просто е бил прекалил с чашката и отказал преглед.

Най-после актьорът проговори за случилото се в средата на юли. 

"Ако случаен човек се напие, няма проблем, но щом Явор Бахаров се почерпи малко и то по повод, е голяма драма!. Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка. Хората трябва да разберат, че и аз съм нормален човек, който, като има рожден ден или като си свърши добре работата, може да си пийне една чашка", заяви Бахаров, цитиран от "Ретро".

Предишните му прегрешения

Припомняме, че Явор Бахаров няколко пъти имаше сериозни проблеми със закона заради алкохол, притежание на наркотици и шофиране под въздействието им. Наскоро пък дългогодишната му приятелка Рая Пеева го описа като "много чувствителен човек, домошар, добър човек, когото много обичам." Тя заяви, че дори е готова да има дете от него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама