Ясно е защо Шайло Джоли-Пит иска да се отърве от фамилията на баща си


Ясно е защо Шайло Джоли-Пит иска да се отърве от фамилията на баща си
Снимка: Getty Images

След като Шайло Джоли-Пит обяви решението си да премахне фамилията на баща си, вече е ясно каква е причината. Адвокатът на 18-годишното момиче заяви, че това се дължи на "болезнени събития", случили се в миналото.

Припомняме, че най-голямата биологична дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит заяви по официален път своето решение и го направи в първия възможен момент - когато навърши пълнолетие и придоби право да смени името си. Според адвоката ѝ законът в Калифорния изисква, когато човек иска да смени името си, да бъде публикувана специална информация в медиите, чрез която да бъде заявено това желание. "Шайло не е публикувала "обява" или "реклама", както бе разпространено в медиите. Всякакви спекулации по темата са напълно неверни.", казва още адвокатът пред изданието PageSix.

Вижте още: Ето каква е истинската Шайло - дъщерята на Джоли и Пит (ВИДЕО)

Каква са тези болезнени събития

Най-вероятно става дума за дългия и неприятен развод между Анджелина Джоли и Пит, след като актьорът беше обвинен от близките си, че по време на полет е извършил насилие над съпругата и децата си. По време на процеса се намесиха дори ФБР и Закрила на детето. След това Брад Пит бе обвинен и в злоупотреба с алкохол, за която той в крайна сметка призна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама