Иво Карамански: Не знаех как ще се грижа за дъщеричката ни


Иво Карамански: Не знаех как ще се грижа за дъщеричката ни
Снимка: Instagram

След като съвсем скоро стана баща за първи път, синът на Иво Карамански – Кръстника, който носи неговото име, споделя, че е имал сериозни опасения относно бащинството си. Трябва да припомним, че едва преди три години той загуби лявата си ръка в тежка катастрофа, като в момента на нейно място носи протеза.

Карамански - младши бил обзет от несигурност

Иво Карамански – младши разказва, че щом е научил за бременността на половинката си Антоанет Пепе е бил обзет от несигурността дали ще може да се справя с грижите за рожбата си: „Когато разбрах, че Ети е бременна и че ще ставам баща, усетих най-уникалното чувство на Вселената, но също така ме обзе доза несигурност предвид инцидента, който претърпях“, разкрива Иво.

Майката на 3 деца Антоанет Пепе и диджеят обявиха, че чакат бебе само няколко месеца, след като се разбра, че са заедно. Малката Беатрис се появи на бял свят на 27 юли и оттогава младият татко просто е влюбен в дъщеричката си.

Вижте още: Антоанет Пепе роди дете на Иво Карамански (СНИМКИ)

Опасенията на Иво обаче се оказват безпочвени, защото самият той споделя, че се е научил да обслужва напълно детето си само с една ръка: „Не знаех как ще сменям памперси, как ще държа бебчето и как ще изпълнявам ежедневните грижи за дъщеричката ни. Не съм от хората, които се предават лесно и живея според идеологията – има ли желание има и начин. Научих се да сменям памперси с една ръка и да я гушкам без протеза“, разказва доведеният син на Александър Сано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама