Иво Аръков разкри дали ще се жени


Иво Аръков разкри дали ще се жени
Снимка: Instagram

Макар че приятелката на Иво Аръков, Габриела, го дари с дете през май 2023, той разкри, че все още не искат да се женят.

Ще има ли сватба

За момента двамата не планират сватба, още повече, че той има един брак зад гърба си с руска адвокатка, завършил с развод.

"Планирам нещо, което да бъде сватбено изживяване, но не съм вглъбен в църква, гражданско и всички тези документи и ритуали. По-скоро ми се иска нещо екзотично, за да си споделим любовния ни миг само с най-близките", уточни той.

Вижте още: Половинката на Иво Аръков с кошмарен разказ от спешно отделение (СНИМКА)

35-годишният актьор разкри, че първородният му син Тео е хванал четката и ролетката на прощъпулника си.

Аръков за Тео

"Тео става все по-интересен и забавен. Много му хареса първата среща с морето. Пи малко морска вода, за което майка му ни се кара и на двамата (смее се). Аз имам късмета да имам щастливо дете, преоткрива света с много удоволствие. Малко е инатлив, защото е рогата зодия и като нещо не му дадеш, започва да проявява характер", разказва той в интервю за "Телеграф".

"Много съм щастлив, че Габриела в момента е по майчинство и се грижи изцяло за малкия, защото така съм изключително спокоен. Не съм притеснен, че трябва да го оставяме на други хора. Намирането на детегледачка в България, а сигурно и по света е голям проблем. Като порасне малко, на около 3 годинки ще го пуснем на детска градина. Аз съм много щастлив, когато бабата на Тео е с нас и така и ние можем малко да си отдъхнем", казва още Аръков.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама