Иво Аръков: Бях утайка, приемах, че съм недостоен (ВИДЕО)


Иво Аръков: Бях утайка, приемах, че съм недостоен (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Иво Аръков разказа за тежката битка със себе си, през която е преминал през годините - за ревността, депресията, наркотиците и булимията. 

"Моето колело на съдбата много се търкаля. 2014 г. е моментът, в който бях отхвърлен от всички. Имах чувството, че съм най-ненужният елемент на тази планета. Завист, любовни конфликти, недоразумения", разказа актьорът в интервю с Мариян Станков – Мон Дьо.

Вижте още: Иво Аръков разкри дали ще се жени

Той бе нападнат и бит на 14 юли 2014 в столичния квартал "Манастирски ливади". Споделя и, че през годините е бил заплашван многократно.

Подозира, че всичко се дължи на ревност. Според него жената, с която е бил преди това, не понасяла тогавашната му връзка с Мика Стоичкова.

"Ако не спра да се занимавам с човека, с който съм, няма да съм сред живите. Подавах сигнали, но ми казаха, че това е детска игра. Намерих комфорт в алкохола и наркотиците. Бях утайка, приемах, че съм недостоен, лош актьор, че никога няма да успея в живота. Затворих се за света, затворих моята емоционалност към семейството си. Избягах, исках да изчезна, не исках да съществувам... ", разказа още звездата.

За булимията

"Тогава вече бях в процес на другата крайност - трансформацията, започнах да работя върху здравето, тялото си. Спрях всякакви субстанции, алкохол, захар. Отворих нова врата на перфекционизъм. Започнах да съумявам само за закусвам, не можех да обядвам и вечерям. Първоначално сам предизвиквах повръщане, после организмът ми свикна и не можеше да задържа храна."

Кой е Иво Аръков днес

"Отново върнах онова амбициозно момче. Усещам се момче, защото имам много енергия. Този тежък период, през който преминах, аз си смених разбирането и започнах да се радвам на живота." 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама