Искра Донова за влизането във форма след раждането (ВИДЕО)


Искра Донова за влизането във форма след раждането (ВИДЕО)
Снимка: Искра Донова Instagram

След години опити и много надежди, през февруари актрисата Искра Донова стана майка за първи път. Синът ѝ се казва Йоан и е кръстен на бащата на актрисата Иван

За ролята си на майка

"Това е огромна отговорност, за която ти си мислиш, че си подготвен, но не си и се учим всеки ден с малкия. Доста леко вървят нещата с него" - сподели Искра за своята рожба в предаването "На кафе". "Това е най смисленото нещо в живота ми, което съм правила."

Вижте още: Искра Донова за трудната битка да има дете (ВИДЕО)

За връщането отново във форма

"Явно създавам усещане у хората, че редовно тренирам и спазвам режими. За мен спортът и изобщо движението винаги са били начин на живот. Не съм свалила още килограмите, не спазвам режим, нямам нерви за такъв. Ходя да спортувам и си го броя за излизане и среща едновременно 😂😂😂...пиша това за да ви кажа, че изобщо не ми пука кога ще ги сваля😂😂😂...аз съм благодарна на тялото си за това, през което мина и през което минава и не смятам да се подлагам на някакви драстични простотии само за да мога да се снимам по бански и да се вписвам. Имам белег (малък и секси благодарение на д-р Богданова) имам целулит ( благодарение на Йоан) гърдите ми са вече другаде ☺️ и аз много повече се харесвам от преди. Когато мога взимам малкият с мен защото искам да знае, че спортът е удоволствие и трябва да е част от ежедневието ни, а не за малко да отидем за да се тагнем или да направим плочки за лятото", написа звездата към долното видео.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама