И Камелия проговори за отказа на Мартен Роберто да пусне песента ѝ на Джокович


И Камелия проговори за отказа на Мартен Роберто да пусне песента ѝ на Джокович
Снимка: Kamelia/Facebook

Демонстративният мач между Григор Димитров и Новак Джокович предизвика бурни реакции не заради самата игра на тенисистите, а заради факта, че DJ Мартен Роберто не пусна песента на Камелия "Луда по тебе", след като сърбинът я пожела. Още нещо, двамата спортисти си спретнаха типично балканско парти в столична дискотека след срещата, където самата Камелия им пя. 

Вижте още: Красавец: Камелия показа порасналия си син (СНИМКА)

Какво каза Камелия

"Помислих си, че DJ Мarten се шегува и все пак ще пусне песента ми. Остана горчивина у публиката, че не пуснаха песента в залата, дори за няколко секунди", каза поп-фолк изпълнителката пред Дарик радио.

"Трябваше да се появя в залата, но не се случи организацията. Нямам идея защо не се случи...", каза още Камелия и допълни, че българите сме показали, че не сме обединени и сред нас все има дребнавост и разделение.

Как се защити Мартен Роберто

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време. Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат." Това каза той в ефира на "Радио София".

Мартен Роберто призна, че не е бил подготвен за разговора с Джокович по повод желанието му да пусне поп-фолк песента. Все пак обаче той благодари и за подкрепата, която получи от фенове и общественици.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама