Холи Бери шокира с тази своя визия (ВИДЕО)


Холи Бери шокира с тази своя визия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Холи Бери е една от най-красивите актриси в Холивуд и макар че вече е на 58 години, тя изглежда повече от добре за възрастта си. Но скорошно видео, което сподели звездата в Instagram, шокира феновете ѝ. В него тя демонстрира косматите си подмишници.

Всъщност тя изглежда така заради ролята си във филма "Never Let Go" (2024).

"Преобразявам се в Момма. Един от най-сложните герой, в който съм имала удоволствието да се превъплътя", написа звездата в социалната мрежа.

Повече за филма

Една жена (Холи Бери) и двете ѝ малки деца Нолан и Самуел живеят в хижа в голяма отдалечена гора. Според Момма, свръхестествена сила, известна като "Злото", се е разпространила по света, причинявайки края му и оставяйки те единствените оцелели.

Момма е обсадена от видения на свръхестествени същества, които синовете ѝ не могат да видят, но вярват, че са реални. Семейството прекарва дните си в търсене на храна и лов. За да попречи на Злото да ги докосне, семейството трябва да има вързани въжета, когато излизат от къщата, свързвайки ги обратно със сградата. Момчетата също така трябва да пеят ежедневна молитва към къщата в знак на благодарност, че ги пази от злото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама