Говори диджеят, който не пусна песента на Камелия, поискана от Джокович


Говори диджеят, който не пусна песента на Камелия, поискана от Джокович
Снимка: LAP.bg

Диджей Мартен Роберто предизвика противоречиви реакции, след като отказа да пусне песента на Камелия "Луда по тебе" по време на демонстративния мач между Григор Димитров и Новак Джокович, който се проведе вчера в София. Макар че сръбският тенисист помоли за парчето, което явно му е любимо, диджеят остана твърд в решението си.

Какво е казал Мартен Роберто за избора си на музика

"Подбрал съм само "усмихнати" изпълнения, подчинени на стила, който харесваме - по-фънки, защото ние, които се занимаваме с музика, сме големи фенове на този стил. Това е не просто музика, а пулсация, която можем да намерим и в рокендрола, соул музиката и диското." Това е споделил той преди мача в интервю за "Радио София".

Тази сутрин пък защити решението си така: "Мисля, че отместваме акцента от това, което се случи вчера. Състоя се едно изключително спортно събитие с двама невероятни атлети. Това беше спортен празник, а не музикално събитие. Имаме нужда от такива мероприятия, които събират хората, карат ги да са по-добри и показват, че трябва да намериш това, което те прави щастлив и да вложиш много любов и работа, за да станеш изключително добър."

Макар че той не му пусна песента на Камелия, Джокович сам я запя, приканвайки публиката да се присъедини към него.

Както вече писахме, след мача Григор Димитров и Новак Джокович се забавляваха заедно в столична дискотека, докато Камелия пееше на живо. ВИЖТЕ ГИ ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама